Het eigen innerlijk verzoeningsoffensief

‘Ga ontspannen zitten en open uzelf om die energieën in uzelf te kunnen vrijmaken, die u in moeilijke momenten een bepaalde hulp kunnen bieden.

Plaats uw linkerhand op uw hart en leg uw rechterhand een moment open in uw schoot.

Leg hem dan op uw zonnevlecht, even boven de maag. Dat is het centrum waar al uw emoties zich samenballen en bundelen.

Door de kracht van de liefde die u in uw persoonlijkheid als mens heeft kunt u, door uw linkerhand op uw hart te leggen, de kracht van de emoties – die u soms dreigen gevangen te houden en te overmeesteren – in uzelf tot vernieuwing, tot verlossing brengen.

Draai even met uw rechterhand van rechts naar links over uw maag en laat het dan afvloeien.

Concentreert u zich terwijl u dit doet op het licht in uzelf.

Doe dit drie keer en zeg daarbij in uzelf:

De eerste keer: 

 In liefde 

dat in liefde de zwaarte kan afvloeien.

De tweede keer:

 In vertrouwen   

dat er eenheid komt in uzelf.

De derde keer:  

 In acceptatie

dat u in uzelf sterk kunt staan in uw waarden.

Blijf even zo zitten en voel dat er vrede en rust in uzelf komt. Sta dat toe en laat uw gedachten zich bezighouden met vormen van schoonheid.

Zie licht in uzelf en weet van uw kracht. Weet van uw macht in uzelf om u vrij te maken van datgene wat u zo bedrukt. Wees dankbaar en in vrede.

Dit is een zuiverende, een helende energieoefening die u met uzelf kunt doen wanneer u maar voelt dat het goed voor u is. In momenten dat u het nodig vindt of dat u het misschien nodig hebt. En u zult merken dat er daardoor rust en een mate van vrede in uzelf komt.

Nadat we onszelf hebben gezuiverd, gereinigd van het donkere wat ons vasthoudt, kunnen wij ons nu in eerbied verbinden met het licht in ons, om ons met elk mens over de hele wereld, in liefde en licht te verbinden.’

© 2012 Zohra Noach | Spiritueel boodschapper


Van deze oefening is ook een Lichtpuntkaart beschikbaar. Wij vragen hiervoor een vrijwillige bijdrage. Klik op de afbeelding om de PDF te downloaden en een bijdrage te doen.

Eigen Innerlijk Verzoeningsoffensief en Platform van vijf innerlijke elementen

Getagd , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.