Contact

Zie ook:
www.zohranoachpublicaties.nl
voor het gratis downloaden van alle gepubliceerde Boeken

Wilt u meer informatie over Zohra Noach, Stichting Zohra Noach Foundation, Stroming Psychosofia, Tempelorde voor Universele Eenheid, Uitgeverij 'Het Gevleugelde Woord' (webshop) en Spirituele Academie Psychosofia, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat via onderstaande gegevens:

Adres
 Stichting Zohra Noach Foundation
 p/a Rosa Manussingel 105
 1963 BC Heemskerk 
Telefoon
06 – 1978 1321
0343 – 45 25 75
Email
 Maak van onderstaande gegevens één volledige e-mail adresregel:
 info
 @zohranoachfoundation
 .nl

 (Deze beveiliging is nodig om Spam te voorkomen)
Banknummer
 NL91RABO0114525250
Ten name van  Stichting Zohra Noach Foundation
BIC

 RABONL2U

KVK nummer
 30216451
BTW nummer
 NL816890547B01
Om ons te bereiken per e-mail kunt u onderstaand formulier invullen. We zullen zo snel mogelijk antwoorden. Uw gegevens worden niet aan derden gegeven. 
 
 

Donaties

Het is voor ons een grote vreugde u steeds op de hoogte te kunnen houden van – of kennis te laten maken met – het werk van Zohra Noach en Stroming Psychosofia, die ook voor ons – de medewerkers – een niet aflatende bron van inspiratie vormen.
 
Alle werkzaamheden worden op basis van vrijwilligheid gedaan. Draagt u het werk een warm hart toe? Steun ons dan en wordt donateur. Uw gift is voor ons van grote waarde. 
 
Indien u wilt kunt u uw donatie overmaken op bovenstaand rekeningnummer onder vermelding van 'Donatie'. Of u kunt direct een donatie doen via onderstaand formulier.
 
[IDEAL fip_referentie=”Donatie”]

 

Reacties zijn gesloten.